Ingenieur Offertedienst Restauratie

Omschrijving

Ben jij de spits van ons offerteteam?
Werken bij Artes Group, da’s werken bij de kampioen van de bouw. Dat komt dankzij een sterk team met verschillende talenten, die perfect op elkaar zijn ingespeeld.

Artes is een grote onderneming met een familiaal karakter. Collega’s zijn meer dan gewoon collega’s, het zijn vrienden. We werken samen aan de grootste en uitdagendste werven van ons land. We zijn een sterke speler op alle terreinen: burgerlijke bouwkunde, waterbouw, petrochemie, technieken, prefab, gebouwen en restauratie.

Locatie: Brugge

Jouw speelveld:
Als Ingenieur Offertedienst Restauratie sta jij in voor het verzamelen van alle relevante informatie om aan de slag te gaan met een aanbestedingsdossier. Je staat hiervoor in nauw contact met de externe partners, de klant en de architect.

Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de voorbereiding en de opmaak van de inschrijvingsdossiers. Je zorgt voor een doordacht economisch inzicht op basis van het bijzonder lastenboek, rendementen uit nacalculatie en informatie verkregen van onderaannemers en leveranciers.

Anderzijds sta je in voor de voorbereiding van de eindbespreking om samen met de Algemeen Directeur de verkoopprijs te bepalen. Je maakt een overzicht van o.a. de samenstelling van de kostprijs, de controle van de meetstaten, de opportuniteiten in het dossier, etc…

Tot slot bouw je mee aan de verdere groei van Artes Woudenberg, zo word je mee betrokken in het voortraject en werk je mee aan prospectie van nieuwe projecten. Je bezoekt de toekomstige bouwplaats en schakelt tevens op het juiste moment de expertise in van je collega’s.

Je komt terecht in een goed geoliede machine waarin samenwerking en overleg ervoor zorgen dat de strakke deadlines telkens weer gehaald worden.

Jouw toolbox:
Je behaalde een diploma industrieel of burgerlijk ingenieur;
Je hebt een passie voor restauratie en renovatie;
Je combineert sterke analytische vaardigheden met goed commercieel inzicht;
Je staat communicatief sterk in je schoenen en denkt steeds aan het grotere geheel;
Je bent vastbesloten om te blijven leren en mee te groeien met Artes;
Bij strakke deadlines komen jouw stressbestendigheid en resultaatgerichtheid duidelijk naar boven.
Onze bouwstenen:

WERKEN BIJ DE ARTES BOUWPLOEG IS

zin hebben om je samen met je team te SMIJTEN – belanden in een omgeving waar VAKMANSCHAP, PASSIE en UNIEKE projecten centraal staan – PLEZIER maken op het werk – blijven groeien naast de beste MENTOR

Op je eerste werkdag krijg je een mentor toegewezen die je het reilen en zeilen van Artes met veel plezier toelicht. We dompelen je ook meteen onder in een op maat gemaakt opleidingstraject (Artes Academy);
Je kan niet altijd een thuismatch spelen, maar Artes houdt steeds rekening met jouw regio zodat je geen uren verzeild raakt in de files;
We hebben niet enkel een winterstop, maar ook een zomerstop vastgelegd volgens het collectief bouwverlof (32 vakantiedagen). Aangevuld met een aantrekkelijke verloning.