Calculator Gebouwen

Omschrijving

De grootste sluis ter wereld in Antwerpen, een innovatieve kade in Panama, het duurzame en architecturaal hoogstaande Résidence Palace in Brussel of de integrale snelweg A11 in Brugge; allemaal projecten van Jan De Nul Group. Civiele werken zijn de wieg van de groep én nog steeds een belangrijk divisie. Jan De Nul Group focust op complexe projecten en biedt klanten, privé of publiek, een totaalpakket op maat.

Deze aanpak, plus de technische expertise en jarenlange ervaring, zorgen ervoor dat wij, ook voor civiele werken, tot de absolute top behoren.

Als Calculator zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden :

Het opmaken van een of meerdere (complexe) tenderdossier(s).
Analyseren en beoordelen van de verschillende risico’s en opportuniteiten van een project teneinde de meest efficiënte uitvoeringsmethodiek te bepalen.
Aanvragen en analyseren van prijsoffertes van leveranciers en onderaannemers teneinde een calculatie en prijsopbouw te kunnen afleveren gebaseerd op de weerhouden productiemethode en het geselecteerde equipment.
Opmaken van het uiteindelijke aanbestedingsdossier met het oog op het aanleveren van de offerte.

Profiel

Je beschikt over een diploma ingenieurswetenschappen Bouwkunde en je hebt reeds een eerste werkervaring opgedaan. Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Engels.

Als Calculator werk je nauwkeurig en planmatig, maar creativiteit en gedrevenheid zijn ook zeer belangrijk.

Je werkt vanuit ons te kantoor Aalst, maar korte werfbezoeken zijn mogelijk.

Wat wij bieden

Via de JDN-Academy bieden we jou een permanent opleidingstraject aan.

Een caring culture : via ons FIT-programma waken we over jouw welzijn. Er is aandacht voor beweging, voeding en een gezonde work-life balance.

De kans om samen met je collega’s het verschil te maken, je te onderscheiden door creativiteit , innovatie en duurzaamheid .

Door multidisciplinaire teams samen te stellen op maat van elk project, zetten we de juiste persoon steeds op de juiste plaats.